Доставка

 

Начин на доставка


iznenadaime.bg доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания Еконт. За района на Пловдив доставките се извършват от куриер на iznenadaime.bg 


 

Какво включва доставката


В доставката се включват поръчаните стоки, фактура, касов бон
Всяка стока се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.
При желание от клинета може да се добави и опция тест.


 

Цени и срокове за доставка


Доставката за цялата страна е в рамките на 24 до 48 часа в зависимост кога е направена поръчката и кога е потвърдена от клиента.
Доставката е безплатна за цялата страна. За аксесоари и стоки с цена под 399 лв. доставката е за сметка на клиента.


За сума над 200лв ние предлагаме безплатна доставка в рамките на град Пловдив.
Доставката в района на Пловдив се извършва от 9:00 до 19:00 часа.Рекламация на стока


Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

Потребителя има право да върне стоката до 14дневен срок във вида който е получил.При повреда на стоката от потребителя, БОБИ ЛУКС ЕООД не носи отговорност и няма да приеме стоката обратно, стоката се връща придружена с касов бон, фактура или друг документ описващ стоката.