Contact us

contact us, contact, business-1908763.jpg

+359876026056

iznenadaimee@gmail.com

Град София

Често задавани въпроси(FAQ)

question mark, note, request-460864.jpg

Доставката отнема 1-5 работни дни.

Артикулите не са подходящи за деца под 7 годишна възраст.

Не, регистрацията не е задължителна. Но ако го направите, това ще Ви позволи да пазарувате по-лесно и удобно в бъдеще, както и ще Ви даде достъп до история на поръчките и промоционалните ни кодове за отстъпка.

– Чрез наложен платеж – плащане при доставката. Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Всички разходи по доставката са отбелязани и включени в сумата, която заплащате на куриера.

Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването и в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

След получаване и заплащане на стоката клиентът може да поиска връщането й и възстановяване на платената от него цена когато:
– Стоката или нейната опаковка са повредени при транспортирането й;
– Не е спазен обявения срок на доставка. Срокът за доставка се договаря при потвърждаването на поръчката;
– Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок до 48 часа от доставката й.

При гореизброените случаи разходите за връщането на стоката са за сметка на продавача.

Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването и, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. В такъв случай разходите по връщането u са за сметка на клиента.

Shopping Cart